Over ons

Het is van groot belang dat degene die jou voorziet van juridisch advies beschikt over ruime en relevante kennis van zaken en veel ervaring. Het is daarom de moeite waard om bij deze aspecten stil te staan voordat jij kiest aan wie jij jouw zaak toevertrouwt. Wij zijn twee eigenzinnige en ervaren juristen. We worden gedreven door rechtvaardigheid en lef. Respectvol omgaan met elkaar, daar staan wij voor. Zo kunnen problemen worden opgelost zonder daarbij de betrokkenen onnodig te schaden. Wij voelen ons het best bij werknemers en werkgevers die deze manier van werken onderschrijven. Wij dragen niet alleen bij aan de oplossing van problemen maar helpen jou ook graag verder op weg.

Onze ervaring

Wij beschikken over jarenlange ervaring in verschillende soorten organisaties. Wij hebben daarnaast zowel de belangen van werknemers als van werkgevers behartigd. Hierdoor hebben wij een goed gevoel ontwikkeld voor interne, bestuurlijke- en politieke werkverhoudingen. Onze werkervaring zorgt ervoor dat wij jou accuraat en efficiënt van dienst kunnen zijn.

Onze samenwerking

Samen vormen wij een hecht en krachtig team. Zowel tijdens het werk als privé vullen wij elkaar perfect aan. Voor onze klanten halen wij alles uit de kast: half werk daar doen we niet aan! Heb jij een probleem en wil jij dat graag opgelost zien? Schroom dan niet en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Laten we samen tot de best mogelijke oplossing komen!

mr. Mirka Balbi

Ik ben geboren en getogen in Italië. Op mijn negentiende jaar ben ik naar Nederland gekomen, waar ik rechten ben gaan studeren aan de universiteit in Leiden. Daarna ben ik mij gaan specialiseren in het bestuurs-, ambtenaren- en arbeidsrecht. Dit heb ik de afgelopen twintig jaar gedaan bij de centrale- en decentrale overheid en bij verschillende bezwarencommissies. Inmiddels heb ik ook de specialisatieopleiding privacy- en gegevensbeschermingsrecht aan de universiteit Leiden afgerond. Ik ben resoluut, recht door zee en resultaatgericht.

LinkedIn

mr. Fanny Tahalele

Na mijn rechtenstudie aan de universiteit in Leiden, heb ik mij de afgelopen dertig jaar in verschillende rechtsgebieden bekwaamd met het arbeidsrecht als constant aandachtsgebied. Dit heb ik gedaan in de private en de publieke sector in zowel adviserende- als leidinggevende functies. Inmiddels heb ik ook diverse coachings- en lichaamsgerichte opleidingen afgerond. Ik ben scherp, slagvaardig en sociaal betrokken.

LinkedIn

Menu